Шеф-кухарі діляться своїми кращими порадами

Шеф-кухарі діляться своїми кращими порадами

Одна з найбільших речей про професійних кухарів полягає в тому, що вони думають не тільки про їжу; вони думають про загальний досвід, про все від підготовки до збирання. Це так само вірно в їх будинках, як на робочому місці.

Нижче ви знайдете поради від професійних шеф-кухарів, в тому числі про те, як знаменита Сьюзан Фенігер налаштовує настрій, який секретний інгредієнт іспанська американський шеф-кухар Хосе Андрес додає, щоб поліпшити його картопляне пюре, і те, що напій Гейл Ганді , переможець премії Джеймс Борода, з її індичкою.

Деякі з цих рад є приємними і витонченими – ви вже можете щось робити, але є фактор самооцінки, що бачить це тут, в той час як інші трохи вигадливі.

Виберіть те, що працює для вас.

1. Нехай музика направить вас.

«Мені завжди весело, піднесена музика грає, коли люди входять в будинок. Потім під час обіду ми перемикаємо шестерні на фортепіано або джаз, щоб дозволити більше розмови ».

-Сушан Фенігер, прикордонний гриль, Лос-Анджелес

2. Підготуйте боку заздалегідь.

«Переконайтеся, що всі ваші гарніри зроблені за день до цього».

-ІЛОН ШЕФ Джеффрі Закарян

3. Таким чином, ви могли б зосередитися на головному блюді.

«У День подяки турбуватися тільки про індичці і соусі».

-Нік Андер, Марта

4. Додайте цей спеціальний інгредієнт в картопляне пюре.

«Один з моїх улюблених страв – картопляне пюре з сиром« Ла Серена »(сир з іспанської вівці). Сир робить картоплю такою кремовою ».

-José Andrés, Міні-бар, Вашингтон, D.C.

5. Оновіть свій салат.

«Якщо ви робите салат як частину їжі, подавайте її під час основного курсу, а не як стартер, це допомагає з травленням».

-Джо Кампанаро, Маленька сова, Нью-Йорк

6. Використовуйте нетрадиційні інгредієнти.

«Я поклав половину чашки кавових зерен в порожнину індички, і це створює велику глибину смаку».

-Том Дуглас, лаунж Dahlia, Сіетл

7. Святкуйте День подяки, створюючи або слідуючи своїм власним традиціям.

«Зробіть свою власну ручну сушилку з сім’єю».

-ІРОН ШЕФ Масахару Морімото

8. Перетворіть свою кухню в буфет.

«Коли мій натовп подяки виріс, я почав робити їжу в вигляді« шведського столу ». Я викладаю їжу на кухню, люди ходять і беруть те, що хочуть. Вони збираються в різних місцях, щоб поїсти і поспілкуватися, і це так весело. ”

-Марк Ветрі Ветрі, Філадельфія

9. Додайте вино або бурбон в свою кухню.

«Я завжди використовую бурбон в моїх рассолах. У більшості бурбонів є димчасті, деревні ноти, які надають фантазії індички ».

-Rob Feenie, Cactus Club Cafe, Ванкувер

10. Не соромтеся, щоб подавати всі ваші страви гарячими.

«Не намагайтеся подавати всю їжу гарячою – зазвичай у вас не вистачає місця або пальників. Одним з моїх улюблених страв є салат із зеленої квасолі, який ви можете подавати при кімнатній температурі ».

-Марк Мерфі, Ландмарк, Нью-Йорк

Залишити відповідь