Чому не варто пити коров’яче молоко?

Чому не варто пити коров'яче молоко?

Коли ми були молоді, нам сказали завжди пити молоко. Зрештою, молоко рекламують як абсолютно здорову, необхідну частину дієти: без цього ми не стали б великими і сильними.

Проте, за останнє десятиліття або близько того ми дізналися про те, що відбувається з молоком, від того, як воно виробляється до того, як воно насправді впливає на наше тіло. Якщо ви не знайомі з цими фактами, ви можете прочитати їх нижче – після прочитання ви збираєтеся серйозно переглянути своє споживання молока в майбутньому.

Так що ж насправді в склянці коров’ячого молока?

Є безумовно деякі корисні вітаміни і мінерали, але є також кислий тваринний білок, що містить гнійні клітини, фекалії і антибіотики. Вони створюють дисбаланс в організмі людини.

Дивна частина, ми навіть не повинні пити коров’яче молоко.

Ми – єдині ссавці, які п’ють інше чільне молоко, і ми є єдиним видом, який продовжує пити молоко дорослими.

На жаль, корови піддаються безлічі жахливих речей.

З року в рік коров насильно запліднюють, так що вони нескінченно виробляють молоко для споживання людиною.

 

Ми вважаємо, що нам потрібні білки і кальцій, але це просто неправда.

У коров’ячому молоці в три рази більше білка, ніж у людському молоці – просто занадто багато для нашого тіла.

Однак в останні роки засоби масової інформації дійсно підштовхнули споживання молока.

«Отримав молоко?» Кампанія збільшила попит на молоко, але для нас це не так здорово, як вона стверджує.

Насправді, молоко дійсно може викликати втрату кальцію в наших кістках.

Ось як це працює: багаті білками продукти з тваринних можуть окисліться рН в наших тілах, викликаючи кальцій з наших кісток.


Дефіцит кальцію.

Надлишок кальцію може нейтралізувати кислоти в наших тілах, а потім ми просто виділяємо їх з організму через нашу сечу. Це викликає дефіцит кальцію.

Пастеризація молока фактично погіршує ситуацію.

Пастеризація руйнує більшість вітамінів і ферментів в молоці, що ускладнює засвоєння їжі.

Не кажучи вже про те, що молоко переповнене бичачим гормоном росту.

Гормон росту великої рогатої худоби, або BGH, є гормонами, які, природно, зустрічаються у великої рогатої худоби. Ці гормони виробляються штучно для збільшення виробництва молока у тварин.

Але що для нас означає BGH?

Гормон може збільшити фактор росту інсуліну в наших тілах. Це пов’язано з різними видами раку і діабету.

Не кажучи вже про те, що те, що їдять корови, теж погано для нас.

Корови їдять токсичні пестициди, які потрапляють в молоко, яке ви п’єте.

Молоко може викликати запалення.

Він може викликати слиз в організмі, збільшуючи ваші шанси на розвиток респіраторного стану або алергії, а також артриту.

У той час як молоко може стати основною частиною вашого раціону, про це варто подумати.

Зрештою, ми повинні критично думати про те, що ми споживаємо, як для нашого здоров’я, так і для живих істот, які їх виробляють.