Причини ніколи не користуватися мікрохвильовою піччю. Частина 1

Причини ніколи не користуватися мікрохвильовою піччю. Частина 1

Ми всі знаємо, яка небезпека виникає при використанні мікрохвиль. Ми в основному ігноруємо їх, тому що вони настільки зручні в нашому повсякденному житті, але ігнорування фактів не примушує їх йти.

Сам факт, що кожен раз, коли використовується мікрохвильова піч, то вивільняє випромінювання в повітря. Це те, про що більшість з нас не знає. Це також те, що ми вважаємо за краще ігнорувати, тому ми можемо отримати цю гарячу чашку кави за 90 секунд або нагріти їжу всього за дві або три хвилини.

Ось деякі інші речі, які ви можете або не можете знати, якщо ви вирішите не ігнорувати їх.

# 1. Просто тому, що це було давно, це не означає, що це добре.

Мікрохвильова піч існує вже понад тридцять років. Це як частина повсякденного життя, як дихання. Це не означає, що це добре для вас.

# 2. Вона використовує випромінювання для приготування їжі.

Маленька духовка може швидко приготувати навіть саму заморожену їжу. Вона використовує радіацію, хоча і це, очевидно, може бути небезпечно для вас.

# 3. Це швидко і просто, але має ціну.

Це прискорює повсякденне життя. Як і все інше, що це робить, у нього є ціна, яку потрібно заплатити здоров’ям.

# 4. Як щодо деяких токсинів, щоб піти з вечерею?

Нічого кращого з курячими самородками, ніж з хорошими хімічними токсинами? Багато мікрохвильових продуктів надходять в пластик, які виділяють хімікати, коли вона нагрівається.

# 5. Випромінювання може привести до поглинання хімічними речовинами їжі.

Їжа стає такою гарячою, що вона пом’якшується і дозволяє цим хімікатам проникати всередину неї. Тоді ви несвідомо їсте їжу і думаєте, що це добре для вас.

# 6. Рентгенівське випромінювання, гамма-випромінювання і ядерна медицина!


Це типи іонізуючого випромінювання, і всі вони знаходяться всередині вашої мікрохвильової печі. Коли тепло генерується всередині радіації, воно приходить і не підходить для тіла.

# 7. Це також займає багато хорошого смаку.

Багато продуктів настільки гарячі, що втрачають поживні речовини та інші вітаміни, які містяться в їжі. Мікрохвильова піч не тільки готує їжу, але і знищує її.

# 8. Вживання великої кількості продуктів з мікрохвилями може привести до серйозних ризиків для здоров’я.

Людина, яка з’їдає багато їжі, приготовленої в мікрохвилях, може страждати від нижчої кількості еритроцитів і менше білих кров’яних клітин. Одного разу дослідження показало прямий зв’язок між ними.

# 9. Багато доброго смаку залишається позаду.

Як уже згадувалося, тепло, яке продукти виносять всередині мікрохвильової печі, може зіпсувати його. Під час процесу приготування їжі можна знищити поживні речовини.

# 10. Стругання – кращий варіант.

Пропарювання вашої їжі залишить багато в такті. Він також залишить всі ці поживні речовини і вітаміни там, де вони належать.

# 11. Насправді є мікрохвильова хвороба.

Насправді є мікрохвильова хвороба. Це визначається як «Це (мікрохвильова хвороба), перші ознаки – низький кров’яний тиск і повільний пульс. Пізніші і найбільш поширені прояви – хронічне порушення симпатичної нервової системи (стрес-синдром) і високий кров’яний тиск. Ця фаза часто включає головний біль, запаморочення, біль в очах, безсоння, дратівливість, неспокій, біль в шлунку, нервове напруження, нездатність зосередитися, випадання волосся, а також підвищену поширеність апендициту, катаракти, репродуктивні проблеми і рак. Хронічних симптомів, в кінцевому рахунку, зазнає кризу виснаження надниркових залоз та ішемічної хвороби серця (блокування коронарних артерій і серцевих нападів) ».

# 12. Все хороше в їжі виснажується.

У продуктів є життєва енергія. Це те, що дає вам всі хороші речі і вигоди від того, що в них. Але все, що втрачено, колись готували в мікрохвильовій печі.

Залишити відповідь